Het programma

Het Volendamse voetbalhart van menig supporter gaat op zondag 12 december om 19.00 uur weer sneller kloppen. Dan geniet je weer van The Orange Christmas Show, gepresenteerd door Jan Smit en Quinty Trustfull. Dit jaar kun je bieden op nóg meer unieke veilingitems en is de prijzenpot van de loterij nóg beter gevuld met grote prijzen. Wie weet rijd jij een jaar lang gratis in een Volkswagen Up of word je de eigenaar van een Samsung 65 Inch Smart TV t.w.v. € 1.699,-. En net als vorig jaar komt de opbrengst ten goede aan Voetbal Volendam.

The Orange Christmas Show is weer gevuld met veel Volendamse video-items om van te genieten. We kunnen nog niet alles verklappen, maar Robert Mühren, Damon Mirani en Daryl van Mieghem hebben alvast toegezegd aan te schuiven als tafelgast. Uniek is dat de show live wordt uitgezonden vanuit Bistrobar ’t Leeuwtje in Noorden!

Op de website van The Orange Christmas Show vind je alle loterijprijzen én unieke veilingitems. Hier kun je terecht voor het kopen van loten. De komende drie zaterdagen staat FC Volendam ook met een marktkraam in winkelcentrum Havenhof, waar je ook terecht kunt voor het kopen van loten

Schakel op zondag 12 december om 19.00 uur in via het Youtube-kanaal of de Facebook-pagina van FC Volendam en geniet van The Orange Christmas Show! En vergeet niet om mee te bieden met de veiling en loten te kopen voor de loterij. Met jouw deelname lever je een bijdrage aan de toekomst van het voetbal in Volendam!

 

 

 

Het is niet meer mogelijk om loten te kopen.

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.