Het doel: de jeugdopleiding

De selectie van FC Volendam is ook dit seizoen de jongste van alle clubs in de Keuken Kampioen Divisie. Met jong talent gaat FC Volendam wekelijks de strijd aan. Veel spelers ontwikkelen zich goed en spelen zich in de kijker. We zijn er trots op dat veel spelers uit de eigen opleiding wekelijks het oranje van onze FC dragen. Dat maakt ons uniek.

De opleiding is de levensader van onze club. Dat is hoe we het altijd gedaan hebben en hoe we de toekomst tegemoet gaan. Maar om structureel op het niveau te spelen dat FC Volendam nastreeft, namelijk uitgroeien tot een stabiele club in de Eredivisie, is het van levensbelang dat de jeugdopleiding naar een nog hoger plan wordt getild. Daar heeft de club de afgelopen periode mooie stappen in gezet.

Maar we zijn er nog niet. Om onze ambities na te jagen, zijn er investeringen nodig. En daar kun jij als supporter een bijdrage aan leveren. Alle opbrengsten van de Orange Christmas Show komen direct ten goede aan de jeugdopleiding van FC Volendam. 

Het is niet meer mogelijk om loten te kopen.

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.